Neem direct contact op: Algemeen: 070-4157120 Support: 070-4157119
nl-NLen-GB

Wat doet een kleding management systeem voor jouw klanttevredenheid?

Een kleding management systeem heeft diverse voordelen. Het heeft voordelen voor bedrijfskledingleveranciers maar ook voor de werknemers die via dit systeem hun kleding kunnen bestellen. Deze werknemers noemen we dragers. De volgende voordelen zijn opgesomd.

Gebruiksvriendelijk

Voor de dragers is het een gebruiksvriendelijk systeem om hun kleding te bestellen. Ze hebben eigen inloggegevens op het persoonlijke inlogscherm van hun bedrijf. Door een menubalk links in het scherm is het duidelijk waar de drager zijn kleding kan bestellen. Ook op de homepage kan de drager via de buttons naar de goede pagina navigeren. Het ontwerp van het kleding management systeem is duidelijk en inzichtelijk waardoor het overzichtelijk is.

Minder fouten

Doordat alles automatisch wordt doorgevoerd, worden mogelijke fouten voorkomen. Voordat de kleding daadwerkelijk wordt besteld zou de werkgever eerst nog toestemming moet geven (kan ingesteld worden). Ook weet het kms precies welke producten de drager in bezit heeft en hoeveel hij bestelt in periodes. Hierdoor is het voor de drager overzichtelijk wat hij allemaal in bezit heeft, heeft ingeleverd en heeft besteld. Er kan dus geen gedoe ontstaan tussen de werkgever en de drager over bedrijfskleding.

Daarnaast weet de drager exact wanneer hij nieuwe kleding mag bestellen. Het kleding management systeem zorgt voor een overzichtelijk bestelproces van bestellen tot inleveren.

Makkelijker retouren en inleveren

Dragers kunnen alleen kleding retouren en inleveren wat in het kms staat als in bezit. De drager kan makkelijk aanvinken wat hij precies wilt retouren en het systeem haalt deze kleding vervolgens ook uit het lijstje van producten die hij in bezit heeft. Ook inleveren gaat heel makkelijk. Het voordeel van retouren is dat de drager zijn budget terug krijgt, wat anders is dan bij inleveren. Ook dit onderdeel is overzichtelijk en gemakkelijk voor de drager.

Voor de dragers die via een kms bestellen zitten er dus ook veel voordelen aan, naast de vele voordelen die het de werkgever en de bedrijfskledingleverancier aanbiedt. De belangrijkste punten zijn dat het systeem makkelijk is, flexibel is per drager, efficiënt en uitgebreid. Hierdoor is het voor elke partij een handig gemakkelijk systeem om mee te werken met veel voordelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een kleding management systeem voor uw bedrijf? Neem dan direct contact op via 070-4157120 of stuur een mail naar info@ecmanage.nl.

Blog #3
Wat doet een kleding management systeem voor jouw klanttevredenheid?

Geschreven door: Sanne

25 maart 2021